Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja
REKLAMACIJE
MediaStar ni lastnik, niti nima v lasti proizvodov ali storitev, ki jih promocijsko ponuja prek partnerskih spletnih trgovin, zato ne more biti odgovoren za morebitne napake, škodo ali druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi promocijskih proizvodov oz. storitev. Za kakršne koli težave, škodo ali napake v zvezi s promocijskimi proizvodi oz. storitvami, je odgovorna izključno partnerska spletna trgovina oz. ponudnik proizvoda ali storitve, ki se ponuja v partnerski spletni trgovini.
Oddelek podpore uporabnikom spletnega mesta MediaStar se bo trudilo, da bo vse reklamacije obravnavalo resno in poizkušalo najti ustrezen način za tvoje zadovoljstvo. V kolikor vseh informacij o aktualni ponudbi ne dobiš pri nas, kontaktiraj ponudnika storitve, ki ti bo o svojih storitvah znal podrobneje svetovati.
Na vse reklamacije bomo odgovorili v roku 8 dni. Reševanje reklamacij bo potekalo v skladu z določili Obligacijskega zakonika in Zakona o varstvu potrošnikov.
Kot uporabnik spletnega mesta MediaStar imaš pravico, da v 14 dneh od nakupa odstopiš od pogodbe po 43. č Členu ZVPot, ne da bi ti bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Denar tilahko vrnemo v Denarnico, na izrecno željo pa tudi na transakcijski račun.